Οι ανδρεΣ ψηφιζουν ποδοσφαιρο, οχι σεξ

Mε σύνθημα “Αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή” η Durex, έχει ξεκινήσει έναν διαγωνισμό σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) με στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο ασφαλές σεξ.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες. Νικήτρια πόλη θα είναι εκείνη που θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες πωλήσεις προφυλακτικών σε αυτό το χρονικό διάστημα. H καταγραφή των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και οι διοργανωτές προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την πόλη τους να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια στο σεξ. Η νικήτρια πόλη θα ανακηρυχθεί Loveville 2014 με βάση τις κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών, ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε πόλης.

Στην Ελλάδα, προς το παρόν προηγείται το Ηράκλειο, ακολουθούν Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Eρευνα Dont Fake It: Αγάπη μου έχω… πονοκέφαλο

Αν και συνήθως είναι εκείνοι που παραπονούνται όταν η σύντροφός τους προβάλει τον πονοκέφαλο ως δικαιολογία για να αποφύγει το σεξ, νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άντρες χρησιμοποιούν και εκείνοι τον δήθεν πονοκέφαλο προσπαθώντας να αποφύγουν το σεξ, όταν έχει μπάλα.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών «72Point» με την υποστήριξη της Durex δείχνει πώς αυτό το καλοκαίρι που είναι γεμάτο από ποδόσφαιρο, επηρεάζει την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Η καμπάνια λέγεται Dont Fake It και παρουσιάζει τις top δικαιολογίες για που χρησιμοποιούν άνδρες και γυναίκες για να αποφύγουν το σεξ.

Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας ζήτησαν από άνδρες και γυναίκες να βάλουν σε σειρά προτεραιότητας τις 10 πιο κοινές δικαιολογίες τους.

Οι top-10 δικαιολογίες των ανδρών για να αποφύγουν το σεξ

1. Θέλω να δω ποδόσφαιρο
2. Πονάει η μέση μου
3. Είμαι πολύ κουρασμένος
4. Έχω πονοκέφαλο
5. Δούλευα μέχρι αργά
6. Έχω δουλειά να κάνω
7. Είμαι μεθυσμένος
8. Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
9. Δεν νιώθω καλά
10.Έχω πρωινό ξύπνημα

Οι top-10 δικαιολογίες των γυναικών για να αποφύγουν το σεξ

1. Είμαι πολύ κουρασμένη
2. Θέλω να δω ποδόσφαιρο
3. Έχω πονοκέφαλο
4. Πονάει η μέση μου
5. Δεν έχω διάθεση
6. Δούλευα μέχρι αργά
7. Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
8. Δεν νιώθω καλά
9. Έχω δουλειά
10. Είμαι μεθυσμένη

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *