Οδηγός για ψηλόμεσα σορτς

Οδηγός για ψηλόμεσα σορτςΈνα σορτς αποτελεί βασικό κομμάτι, προαπαιτούμενο σχεδόν, για κάθε Καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι, πως δεν βρίσκονται ποτέ εκτός μόδας, όποιο στυλ κι αν υπηρετούν. Φέτος, ξεχωρίζουν τα ψηλόμεσα σορτς. Δείχνουν retro, δημιουργούν το εφέ ενός ψηλότερου ποδιού, τονίζουν τη μέση, κρύβουν ατέλειες στη γύρω περιοχή, είναι εκλεπτυσμένα, φοριούνται πιο εύκολα από όλες τις ηλικίες, από τους περισσότερους σωματότυπους και συμπληρώνουν ιδανικά όλα τα crop top, τα χαλαρά t-shirts, τις sexy πλατφόρμες και τα άνετα flat σανδάλια. Ξεχάστε λοιπόν, τα πολύ στενά, μιας και αυτή τη φορά τα πρωτεία κρατούν οι ψηλόμεσες σιλουέτες των σορτς.

Σαν στυλ πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και αρχές του 1970. Έκτοτε, δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο, καθώς αποδείχθηκε ένα κομμάτι-πεμπτουσία της ευκολίας και του στυλ. Είτε φορεθεί με θηλυκά ψηλοτάκουνα, είτε με ένα vintage top, δείχνει πάντα το ίδιο φρέσκο και καθοριστικά στιλάτο.

Συνεπώς, οι τρόποι που μπορεί να φορεθεί κάθε ψηλόμεσο σορτς, είναι στα αλήθεια άπειροι και αυτό θα το καθαρίσετε εσείς – με δείκτη το προσωπικό σας στυλ και το ζητούμενο του αποτελέσματος ανά φορά και περίσταση.

Και, αν ανησυχείτε για το αν μπορείτε να το υποστηρίξετε: τα μόνα που χρειάζονται είναι οι σωστές αναλογίες και φυσικά αυτοπεποίθηση. Αν φορεθεί σωστά το ψηλόμεσο σορτς το στυλ σας αυτομάτως μπορεί να αναβαθμιστεί.

 

hg1
hg2
hg5
hg7
hg8
sh31
shorts14

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *