Ξύλο σε πτήση της Ryanair. Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 22:00 χθες το βράδυ, με προορισμό την Πάφο. Είκοσι λεπτά μετά την απογείωση ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Ενας μεσήλικας κατευθύνθηκε στο πιλοτήριο και άρχισε να χτυπά την πόρτα, φωνάζοντας στους πιλότους στα Ελληνικά,  να του ανοίξουν γιατί είναι ο μηχανικός του αεροπλάνου.

Οταν ο αεροσυνοδός προσπάθησε να τον σταματήσει, εκείνος τον χτύπησε άγρια. Στη συμπλοκή παρενέβησαν και 4-5 Κύπριοι επιβάτες και έτσι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Φωτογραφία από κινητό
επιβάτη όπου φαίνονται
αίματα στο διάδρομο του αεροσκάφους μετά τη συμπλοκή.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική στροφή και προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αρχικά όλοι φοβήθηκαν ότι μπορεί να επρόκειτο για αεροπειρατεία.

Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, πέραν του σοκ. Ενημέρωθηκαν ότι θα διανυκτέρευαν στην Αθήνα μέχρι να ναυλωθεί σήμερα αεροπλάνο και να τους μεταφέρει στην Κύπρο.

Οι Ελληνικές αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους επιβάτες, φαίνεται ότι όντως πρόκειται για μηχανικό αεροπλάνων, Ελληνικής καταγωγής, που εργαζόταν στην Ryanair, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πιλότος του αεροσκάφους.

ΠΗΓΗ:onlycy.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *