ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ – Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μετά την αναιτιολόγητη απόφαση του δημάρχου Έδεσσας να κλείσει την επιχείρηση Καταρρακτών σήμερα ήρθε ο ίδιος ο λαός και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Σήμερα 30-1-2015 και ώρα 20:00 συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι και  πλήθος κόσμου και απέτρεψαν την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης που είχε ένα μόνο θέμα. Την λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης <<Καταρράκτες>>.

Το θέαμα του γιουχαίσματος του δημάρχου και των δημοτικών του συμβούλων χαράχθηκε ανεξίτηλα στην μνήμη όσων παρεβρέθηκαν και μπορεί να συγκριθεί μόνο με το αντίστοιχο που είχε υποστεί ο Καραμανλής από τους Εδεσσαίους την δεκαετία του ’60, όταν μια άλλη απόφαση της τότε κυβέρνησης ήθελε επίσης την καταστροφή των καταρρακτών.

Δεν υπήρξε κανένα συμβάν και ενώ φαινόταν να εξελίσσεται μια διαπραγμάτευση ,ξαφνικά και αναίτια ο δήμαρχος Έδεσσας παρά την απαίτηση του κόσμου για υιοθέτηση των αιτημάτων έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση καλώντας παράλληλα και την αστυνομία. Δυστυχώς αντί οι υπεύθυνοι εκλεγμένοι από το λαό της Έδεσσας να κάθονται να λύνουν προβλήματα το μόνο που καταφέρνουν είναι να  δημιουργούν νέα και να τα διαιωνίζουν.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο νέος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης ο οποίος προσπάθησε να έρθουν οι δύο πλευρές σε συνεννόηση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Οι πολίτες του δήμου Έδεσσας ,και όχι μόνο , φαίνεται να πήραν θάρρος από το αποτέλεσμα των εκλογών και δεν διστάζουν να κάνουν άμεσες παρεμβάσεις , με δημοκρατική και υπεύθυνη στάση.

Ο δήμαρχος με όλες αυτές τις κινήσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης , ο οποίος νόμος απαλλάσσει τα προεδρεία των δημοτικών επιχειρήσεων από ατασθαλίες και χρέη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το έλλειμμα φτάνει τα 2.5εκ € και θέλουν να το φορτώσουν στις πλάτες των δημοτών και φυσικά να αποφύγουν τις ποινικές κυρώσεις.

Αυτούς τους νόμους έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση.

 

Παρακολουθείστε το βίντεο και δείτε και τις φωτο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aSveihSbHc4]

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *