Ξεκίνησε το τμήμα ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (φωτογραφίες)

3-3

Ευχάριστες στιγμές στο τμήμα ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.
Μια πρωτόγνωρη εμπειρία είχαν τη χαρά να νιώσουν ταμέλη του τμήματος ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Την Κυριακή το μεσημέρι, η πολυμελής ομάδα έκανε τη “βόλτα” της με μια οκτάκωπο. Η οκτάκωπος για τους μη γνώστες, αποτελεί για πολλούς το σημαντικότερο αγώνισμα στην κωπηλασία, τουλάχιστον όσον αφορά το θέαμα που προσφέρεται με τις υψηλότατες ταχύτητες που αναπτύσσει η συγκεκριμένη βάρκα και το συγχρονισμό που απαιτεί από τους 8 κωπηλάτες.

Κέφι λοιπόν και πρωτόγνωρες εμπειρίες για τα μέλη του τμήματος ενηλίκων. Το τμήμα προπονείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 20:00 μ.μ. έως τις 21:30 μ.μ. περίπου, στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Τις Κυριακές που το επιτρέπει ο καιρός και οι διαθέσεις των αθλουμένων, το τμήμα κωπηλατεί στη λίμνη, απολαμβάνοντας την απέραντη ομορφιά που προσφέρει το φυσικό τοπίο της περιοχής, σε συνδυασμό με την πληρέστερη άσκηση που προσφέρει το άθλημα της κωπηλασίας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι: Χριστίνα Γιαζιτζίδου 6974757639.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *