Ξεκίνησε η λειτουργία των διοδίων στη Σιάτιστα με 1,5 ευρώ για τα ΙΧ

diodia-egnatia-696x359

Ξεκίνησε η λειτουργία των “μετωπικών” διοδίων της Εγνατίας Οδού στη Σιάτιστα, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χθες, με το οποίο καθορίζεται και το αντίτιμο για τις κατηγορίες των οχημάτων

Στο ΦΕΚ αναφέρεται πως “Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των τελών διοδίων για τον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Σιάτιστας και τον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων Ανατολικής Σιάτιστας, ορίζεται η 20η Ιανουαρίου 2021”

Στο συνδρομητικό πρόγραμμα εκπτώσεων «Smart» μπορούν να εγγραφούν όλοι οι χρήστες της Εγνατίας Οδού που διαθέτουν οχήματα Κατηγορίας 2, 3 και 4.

Οι συνδρομητές του εκπτωτικού προγράμματος επωφελούνται έκπτωσης επί της ονομαστικής τιμής τέλους διοδίου που ισχύει για κάθε σταθμό, ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούν στο σταθμό αυτό σε μηνιαία βάση (από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημερολογιακή ημέρα κάθε μήνα).

Οι εκπτώσεις δίνονται σε κάθε σταθμό διοδίων της Εγνατίας, κλιμακωτά και ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων. Έτσι, από την 6η διέλευση και άνω η έκπτωση είναι 5% ανά διέλευση, ανά σταθμό και φθάνει στο 30% για 46 διελεύσεις και άνω, μέσα σε ένα μήνα.

Τα εκπτωτικά αυτά πακέτα θα ισχύουν μέχρι την έναρξη της σύμβασης παραχώρησης που θα συναφθεί μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και του αναδόχου του διαγωνισμού που είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ
kozanimedia.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...