Ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους Ορεστικού η Μαρία Τερζοπούλου!

Capture

Με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της, η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους Ορεστικού, Μαρία Τερζοπούλου επέστρεψε στα καθήκοντα της!

Η κα Τερζοπούλου, η οποία απουσίαζε για περίπου ένα χρόνο από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, από την οποία βγήκε νικήτρια με σκληρό αγώνα, σήμερα έδωσε το παρών στην ειδική συνεδρίαση για την εκλογή νέου Προεδρείου καθώς και για την εκλογή των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας ζωής.

Μάλιστα την αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης καλωσόρισε ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Τάσος Ξανθόπουλος, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που την βλέπει και πάλι κοντά τους, καθώς, όπως είπε είναι ιδιαίτερη χρήσιμη για το έργο του δήμου!

Η κα Τερζοπούλου από την πλευρά της με ασταμάτητο χαμόγελο, ευχαρίστησε όλους για την αγάπη τους και το ενδιαφέρων τους!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *