Ξέρετε πόσων χρόνων δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Λέει ότι είναι…

kserete-poswn-xronwn-dilwnei-i-biku-xatzibasileiou-leei-oti-einaiΗ παρουσιάστρια του Alpha αποτελεί ενός είδους αίνιγμα, αφού το κορμί της είναι απίστευτο και το πρόσωπο της φροντισμένο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να πει με ακρίβεια την ηλικία της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γυμνάζεται πολύ, παίζει επαγγελματικά beach volley και κάθε καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες των παπαράτσι που την απαθανατίζουν με τα μαγιό της. Και δεν κρύβει ότι προσέχει και επιδίδεται σε θεραπείες.

Σε συνέντευξή της στο YOU δηλώνει ότι νιώθει πολύ ερωτική, αφού έρωτα βάζει σε ό,τι κάνει και αποκαλύπτει ότι πολλές φορές έχει δεχθεί φλερτ στο δρόμο. Ανάμεσα σε άλλα απάντησε και στο αν ζηλεύει ο σύζυγός της που τη φλερτάρουν και έχει περάσει κρίση στον γάμο της: «Ναι, πέρασα κι εγώ κρίση στο γάμο μου όπως όλοι οι γάμοι περνάνε κρίση κάποιες στιγμές… Τη διαχειρίστηκα με πολλή υπομονή και φιλοσοφημένα, όπως όλες τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου. Το θέμα είναι να μπορείς να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις. Ο άντρας μου δεν δείχνει το αν ζηλεύει. Εξακολουθεί μετά από τόσα χρόνια να είναι ερωτευμένος μαζί μου, δεν μου δείχνει όμως ζήλια και ίσως και γι’ αυτό καταφέρνει να με έχει στη ζωή του».

Βέβαια, δεν θα μπορούσε και αυτή η συνέντευξη να μην έχει μία ερώτηση σχετικά με το αν λέει την ηλικία της και πόσων χρόνων είναι τελικά. Όταν, λοιπόν , ρωτήθηκε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε, με χιούμορ: «Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας»!

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *