Ντι Μαρία: Η Ρεάλ μου ζήτησε να μην παίξω στον τελικό του Μουντιάλ!

Ντι Μαρία: Η Ρεάλ μου ζήτησε να μην παίξω στον τελικό του Μουντιάλ!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Άνχελ Ντι Μαρία κατά της πρώην ομάδας του, Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέον, Ανχελ Ντι Μαρία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio America” τόνισε χαρακτηριστικά:

“Πήρα ένα γράμμα στις 11:00 (σ.σ. τοπική ώρα) εκείνης της ημέρας (σ.σ. του τελικού του Μουντιάλ) που μου ζητούσε να μην αγωνιστώ. Παίζαμε στις 16:00 και ετοιμαζόμουν για να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τραυματιζόμουν. Το έσκισα και ένιωσα άσχημα μέσα μου, καθώς αισθάνθηκα πως όλη η πίεση είναι πάνω μου. Από τη στιγμή που έλαβα το γράμμα, δεν με ένοιαζε τίποτα πλέον”.

“Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από τη Ρεάλ. Ο σύλλογος αποφάσισε να αγοράσει άλλους παίκτες. Πάντα είχα άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω καμία επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ποτέ δεν ήταν κοντά όταν υπέγραφα τις ανανεώσεις, οπότε δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Ο Ρονάλντο πάλεψε για να μείνω. Ο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος γνωρίζουν καλά τι συνέβη και με στήριξαν”.

Ο Αργεντινός δεν παρέλειψε να πετάξει και μία βόμβα αναφερόμενος στον Πορτογάλο σταρ του συλλόγου: “Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτη”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...