ΝΔ: Να ανακαλέσει ο Κραουνάκης, να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

 ΝΔ: Να ανακαλέσει ο Κραουνάκης, να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ύβρεις σε βάρος της Βόρειας Ελλάδας και των Βορειοελλαδιτών χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τα όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τη Βόρεια Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα.

“Οι ύβρεις σε βάρος της Βόρειας Ελλάδας, σε βάρος των μισών Ελλήνων, των Βορειοελλαδιτών, εκθέτουν εκείνον που τις ξεστομίζει.Ακόμη κι όταν ο ίδιος δηλώνει «φίλος του ΣΥΡΙΖΑ»”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ καλεί τον καλλιτέχνη να ανακαλέσει άμεσα τα όσα είπε και τον ΣΥΡΙΖΑ “να τον διαγράψει από τη λίστα των υποστηρικτών, που ο κ. Τσίπρας παρουσίασε για τις Ευρωεκλογές”. Διαφορετικά, τονίζεται στην ανακοίνωση, “θα σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απαράδεκτες απόψεις του”.

Τα όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην τηλεοπτική εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, προκάλεσαν αίσθηση.

Ο δημιουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία”!

Την αμηχανία της, η Κατερίνα Καραβάτου που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, την εξέφρασε με την ερώτηση: “Σε αυτό δεν έχει να κάνει και η ψυχή των ανθρώπων”; Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν: “Σαφέστατα αλλά κάθε λαός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη δεινοπαθημένη Ευρώπη, η οποία είναι υπόδουλη στις τράπεζες με το δάχτυλο της Γερμανίας να κουνιέται σαν Δαμόκλειος σπάθη από τις τύχες σχεδόν όλων των χωρών του νότου, να μην ξυπνήσει;”

Όταν ερωτήθηκε, δε, από την παρουσιάστρια για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κραουνάκης δήλωσε: “όχι, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι friendly και κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα να μην είμαι καθόλου friendly όταν δω να γίνεται ένα ξερατό και από εκεί”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *