Να δοθεί λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων στην Καστοριά

Στην Ομόνοια ήταν 4-5 αδέσποτα και κυνηγούσαν αυτοκίνητα, αλλά ταυτόχρονα σκορπούσαν φόβο και πανικό στους περαστικούς. Ένα πρόβλημα που ταλανίζει την Καστόρια επί χρόνια.

Πριν κάποια χρόνια επί δημαρχίας Παππούλη, σαν νέο ιδρυθέν Κυνολογικός Όμιλος Καστοριάς ήρθαμε σε επαφή μαζί του ζητώντας μια έκταση για να έχουμε εκπαιδευτήριο και έδρα, με σκοπό την διάδοση του κυνοφιλικού πνεύματος στην πόλη μας. Ο τότε Δήμαρχος ήθελε να έχουμε υπ’ ευθύνη μας τα αδέσποτα για να μας παραχωρήσει ένα κομμάτι γης. Ειδάλλως δε γινόταν τίποτα (μόνο με ανταλλάγματα γίνονται πράγματα σε αυτήν την πόλη).

Όπως δεν μας έδωσε και ο κ. Χατζησυμεωνιδης, έκταση για να εγκατασταθεί ο Ιππικός Όμιλος πριν 4 χρόνια. Ας τα κρατήσουν να τα χαίρονται.

Στο θέμα μας λοιπόν. Το καμπανάκι κτυπάει τώρα για τον κ. Αγγελη. Πριν 3-4 χρόνια έδειχνε σε μια εκπομπή έναν Δήμαρχο στην Αθήνα (δε θυμάμαι περιοχή) που ήταν κτηνίατρος και καθημερινά στο ιατρείο του στείρωνε αδέσποτα σκυλιά αφιλοκερδώς.

Εμπρός κύριε Αγγελή, λύστε ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της πόλης μας. Είναι στο χέρι σας. Από ότι φαίνεται όμως θα ακολουθήσετε την πεπατημένη των προκάτοχων σας. Αφού βλέπω ξεκινήσατε ήδη με την ΔΕΥΑΚ, όπως έκαναν όλοι μα όλοι οι Δήμαρχοι μέχρι τώρα.

Ζαφείρης Εγρές

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...