Νέο ημερολόγιο από τον Γιώργο Σαρρή με Σεφερλή, Τσαβαλιά κά… (φωτογραφίες)

sarris_bcstg-00

Το θερμόμετρο στην κεντρική πλατεία της Βούλας άγγιζε με το ζόρι τους 5ο Κελσίου. Η θετική διάθεση, ωστόσο, το κέφι και οι εμπνεύσεις του hair stylist Γιώργου Σαρρή,

αλλά και όλων όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ήταν στοιχεία ικανά ώστε να στείλουν τον υδράργυρο στα ύψη! Όπως κι έγινε, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν στο project του κομμωτή των τίτλων έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο – αψηφώντας το κρύο – προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό. Λογικό, άλλωστε, καθώς η… πρόκληση για όλους ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι ο στόχος είναι «ιερός».

sarris_bcstg-4

Και θα επιτευχθεί με το θεματικό ημερολόγιο που ΄χει εμπνευστεί ο Γιώργος Σαρρής και είναι βασισμένο σε αγαπημένα παιδικά παραμύθια και το οποίο θα είναι έτοιμο στα μέσα του Γενάρη. Λίγα 24ωρα όμως πριν την αλλαγή του χρόνου, ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες, μοντέλα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, πρωταγωνίστησαν στις εμπνεύσεις του hair stylist κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό (με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν…), γνωρίζοντας ότι τα έσοδα από το συγκεκριμένο ημερολόγιο θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, που δίνει τη δική του καθημερινή μάχη για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

 

Το «topmodels.gr» βρέθηκε στη φωτογράφηση και σας παρουσιάζει μερικά click από το backstage, ενώ η λίστα των στελεχών που συμμετείχαν σ’ αυτό το εντυπωσιακό project περιλαμβάνει τους:

Μάρκο Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, Vegas, Άρη Πλασκοβίτη, Shaya, Ανδριανή Τσάφου, Εμμανουήλ Κατσαμπούρη, Ελευθερία Πατρικαρέα, Στέλλα Γιαμπουρά, Bo, Άρτεμις Αστεριάδη, Γωγώ Γαρυφάλλου, Παναγιώτα Νενέ, Στέλλα Μυλωνάκη, Στέλιος Καλαθάς, Έλλη Παπαγγελή, Κωνσταντίνα Στράτου, Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, Ηρώ Λεγάκη, Μάντυ Περσάκη, Μάριος Γιάκαλος, Θοδωρής Βαζελάκης, Αλεξάκος Τζανέτος, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Irene Trost, Narges Rajabi, Αντώνης Ασπόμουργος, Irina Sergkeeva, Κωνσταντίνα Πρασσά, Νικόλα Γεωργαντή.

 

sarris_bcstg-3
Την επιμέλεια των χτενισμάτων είχε αναλάβει ο hair stylist Γιώργος Σαρρής και το επιτελείο του, το make up η Ελένη Χριστοδούλου, τα ρούχα ήταν διά… χειρός nene collection, celebrity skin, miltos, nella ioannou, nicolaos papazisis, marios karavasilis, lila nova, ενώ τα παπούτσια από τον chris statigopoulos, τα χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα από την Archtrend Lena Kalidis και την φωτογράφηση ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.

topmodels.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *