Νέος προπονητής της Εθνικής ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας και αυτός, στον οποίο είχε δείξει από την αρχή την προτίμησή του ο Γιώργος Καραγκούνης! Ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι θα προσπαθήσει να… σώσει την παρτίδα την τελευταία στιγμή και να οδηγήσει την Εθνική στο Euro 2016.

Ο 70χρονος Ουρουγουανός προπονητής ήταν η εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη στο ΔΣ της ΕΠΟ. Πάντως, μέλη της ΕΠΟ εξέφρασαν τις ενστάσεις τους και αυτές είχαν να κάνουν κυρίως με την ηλικία του. Συνυποψήφιός του για τον πάγκο της ομάδας ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.Πλέον απομένει η επικύρωση της πρόσληψης από το ΔΣ της ΕΠΟ και αυτή αναμένεται να γίνει σε λίγο…

Ο Μαρκαριάν που έχει υπάρξει προπονητής στον Ιωνικό, τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή θα αναλάβει αμέσως καθήκοντα και έχει βοηθό τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ δεν αποκλείεται να έχει στο πλευρό του κι έναν προπονητή.

Αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και το ντεμπούτο του θα γίνει στις 29 Μαρτίου, στο παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη.

Πλέον απομένει η επικύρωση της πρόσληψης από το ΔΣ της ΕΠΟ και αυτή αναμένεται να γίνει σε λίγο…

Οι πάγιες αποδοχές του θα είναι 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ σημαντικό θα είναι το μπόνους πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016. Μάλιστα, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Κλαούντιο Ρανιέρι θα μένει στην Ελλάδα για να παρακολουθεί από κόντά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μαρκαριάν έχει την εμπειρία του ομοσπονδιακού προπονητή, καθώς εργάστηκε στην Εθνική ομάδα της Παραγουάης το 1992-1993, αλλά και την τριετία 1999-2002, ενώ από το 2010 έως και το 2013 ήταν στον πάγκο της Εθνικής ομάδα του Περού.

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας μέχρι το τέλος των προκριματικών:

29 Μαρτίου: Ουγγαρία – Ελλάδα

13 Ιουνίου: Νησιά Φερόε – Ελλάδα

4 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα – Φινλανδία

7 Σεπτεμβρίου: Ρουμανία – Ελλάδα

8 Οκτωβρίου: Β. Ιρλανδία – Ελλάδα

11 Οκτωβρίου: Ελλάδα – Ουγγαρία

*Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του EURO 2016, και έχει μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *