Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ. με σκοπό την προώθηση της γουνοποιίας

20171017_110006-696x392

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με συνέπεια για  τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτικών φορέων, ξεκίνησε έναν νέο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με τα κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Στόχος της Ε.Ο.Γ. είναι να παρουσιάσει τις προτάσεις και να υπενθυμίσει τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική γουνοποιία.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2017, έπειτα από πρωτοβουλία της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά Α.Ε. (Ο.Λ.Π.). Η πρώτη αυτή επαφή, με τον Ο.Λ.Π. υλοποιήθηκε έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής της ελληνικής γουνοποιίας στο τέρμιναλ του λιμανιού του Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννης Μανάκας και η Βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου  ξεναγήθηκαν στο χώρο, ώστε να ελέγξουν το πού μπορούν να στεγαστούν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κοσμίδης δήλωσε τα ακόλουθα «Είδαμε όλα τα δεδομένα, αλλά και πώς μπορεί να ωφεληθεί  ο κλάδος της γούνας. Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ καλή. Πλέον περιμένουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες οι οποίες θα μας δώσουν την τελική εικόνα.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι καθοριστική καθώς θα δοθεί η οριστική μας απάντηση, σε ποιο από τα τρία τέρμιναλ του λιμανιού θα στεγαστεί η ελληνική γουνοποιία».

Επίσης την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *