Νέος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ο Δημήτρης Σαββόπουλος

savvopoulos-kasapidis

Πριν από 30 λεπτά ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης τηλεφώνησε στον Δημήτρη Σαββόπουλο και του ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει από Δευτέρα και πάλι ως αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη κλείδωσε και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς λόγω εμπειρίας αλλά και πρωτιάς σε σταυροδοσία, Δημήτρης Σαββόπουλος που επανακτά τη θέση που είχε αφήσει πριν από 5 χρόνια.

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος γεννήθηκε στο Καλοχώρι Καστοριάς το 1966.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Γεωπονική Σχολή.

Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μιχαηλίδου Συμέλα και πατέρας δύο παιδιών, του Βαγγέλη και του Κυριάκου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής στο Καλοχώρι Καστοριάς, στην Αστραπή Μεσοποταμίας, στην Αναγέννηση Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης και στην Π.Α.Ε. Καστοριάς.

Εργάστηκε στον ΕΛ.Γ.Α., στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καστοριάς, ενώ σήμερα εργάζεται στο Δήμο Καστοριάς ως γεωπόνος.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσοποταμίας, νομαρχιακός σύμβουλος και Αντινομάρχης Καστοριάς και Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ενώ σήμερα είναι περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...