«Μύλος» στην Mercedes

«Μύλος» στην Mercedes

Στην Mercedes έριξε το μπαλάκι ο Νίκο Ρόσμπεργκ, όσον αφορά την… εντολή προς τον Λιούις Χάμιλτον να τον αφήσει να τον περάσει στον αγώνα της Ουγγαρίας.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως η ομάδα τον ενημέρωσε πως ο ομόσταβλός του θα κάνει στην άκρη, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη ποτέ.

«Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε τη χειρότερη στιγμή. Συνέβησαν πολλά σε αυτόν τον αγώνα και η στρατηγική δεν ήταν σωστή. Δεν ήμουν εγώ που ήθελα από τον Λιούις να με αφήσει να περάσω. Η ομάδα με ενημέρωσε πως θα με άφηνε να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, έτσι είναι καλύτερα. Είμαι ακόμη πρώτος στη βαθμολογία, έχουμε τώρα μπροστά μας τη διακοπή για να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της Mercedes.

Ωστόσο, ο Χάμιλτον δήλωσε πως του φάνηκε παράξενη η εντολή που δέχτηκε από την ομάδα του, δεδομένου ότι και οι δύο ήταν μέσα στον αγώνα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν πρόθυμος να μειώσει τον ρυθμό του για τον ομόσταβλό του.

«Είμαστε στον ίδιο αγώνα κι επειδή εκείνος είχε ένα παραπάνω πιτ στοπ από μένα δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αν τον άφηνα να περάσει, θα μπορούσε να απομακρυνθεί και μετά να έχει το πλεονέκτημα. Εξεπλάγην που η ομάδα μού ζήτησε να κάνω στην άκρη. Ο Ρόσμπεργκ δεν έφτασε αρκετά κοντά μου για να με προσπεράσει κι εγώ δεν επρόκειτο να χάσω έδαφος έναντι του Αλόνσο ή του Ρικιάρντο. Γι’ αυτό το βρίσκω λίγο παράξενο».

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *