Μόδα χειμώνας 2016 : Αγόρια προσοχή! Αυτά θέλουμε να φορέσετε το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)

menfashion

Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε πολλά και ιδιαίτερα θέματα μόδας πάντα με επίκεντρο την γυναίκα. Σήμερα λοιπόν εμείς θα κάνουμε ένα βήμα πίσω και θα δείξουμε σε όλα τα αγόρια τι θέλουμε να φορέσουν το φετινό φθινόπωρο για να μας εντυπωσιάσουν.

Επειδή το κρύο σιγά, σιγά θα κάνει την εμφάνιση του, εσείς αγόρια πρέπει να κρύψετε τα καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια και να ανανεώσετε μία και καλή την γκαρνταρόμπα σας (φυσικά με αυτά που αρέσουν σε εμάς).

Μπορεί το πρώτο που ψάχνετε στα ρούχα σας να είναι η άνεση, αλλά πρέπει κάθε φορά που πηγαίνετε να αγοράσετε κάτι,  να σκέφτεστε αν θα είχε καλή ανταπόκριση σε εμάς.

Επειδή όμως εμείς γνωρίζουμε ότι η μόδα για εσάς είναι ότι τα μαθηματικά για εμάς, θα σας βοηθήσουμε και θα σας προτείνουμε τα must-have που πρέπει να αποκτήσεις το φθινόπωρο.

Χουχουλιάρικα sweater, τζιν πουκάμισα, ιδιαίτερα backpack και εντυπωσιακά sneaker, είναι λίγα από αυτά που ανυπομονούμε να φορέσετε.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *