Μυθικός εφοπλιστικός γάμος στην Αθήνα -Το παραμυθένιο σκηνικό, τα εκατ. λουλούδια και ο Ρέμος [εικόνες]

Μυθικός εφοπλιστικός γάμος στην Αθήνα -Το παραμυθένιο σκηνικό, τα εκατ. λουλούδια και ο Ρέμος [εικόνες]Τη σχέση του με τη Χριστίνα Λεντούδη, με την οποία έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδί, επισφράγισε την Κυριακή18 Απριλίου ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας, σε έναν γάμο χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.

Οσοι παραβρέθηκαν στον γάμο, που έγινε στην Αγία Μαρίνα Εκάλης, και στη δεξίωση που ακολούθησε στο κτήμα Riviera τον περιγράφουν ως τον «γάμο της δεκαετίας», από αυτούς που είχε η Αθήνα να δει αρκετά χρόνια.

Ο Γιώργος Μουνδρέας, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια, και η Χριστίνα Λεντούδη, κόρη του επιχειρηματία Λεντούδη και της γνωστής Αθηναίας Ελένης Ευαγγελίδη, θέλησαν η συγκεκριμένη ημέρα να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους της, γι’ αυτό και είχαν φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Στην εκκλησία, όπου οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, ο εντυπωσιακός διάκοσμος με τα λευκά λουλούδια δημιουργούσε ένα μοναδικό, ρομαντικό σκηνικό, ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό που είχε ράψει ειδικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη. Η φινέτσα και η πολυτέλεια χαρακτήριζαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, όπως και τις μπομπονιέρες που είχαν την υπογραφή του κοσμηματοπωλείου Kessaris.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το σκηνικό στον χώρο όπου δόθηκε η δεξίωση. Οι περίπου 500 καλεσμένοι διασκέδασαν μαζί με τους νεόνυμφους σε ένα σκηνικό στο οποίο κυριαρχούσαν εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών και τα αναμμένα αρωματικά κεριά. Η ατμόσφαιρα παραμυθένια.

Εξίσου εντυπωσιακό και το δείπνο. Απέριττο και γευστικό. Σαλάτα αστακού για πρώτο πιάτο και φιλέτο σενιάν με τα ανάλογα συνοδευτικά ως δεύτερο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η γαμήλια τούρτα διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Οσον αφορά τη διασκέδαση, οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, με το κέφι να χτυπά κόκκινο όταν στην πίστα ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος.

 

 

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...