Μπουτάρης: Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους – Ηρωας ο Βενιζέλος, τον στηρίζω

(SOOC)

Θα μας τρελάνει  μια είναι ΠΟΤΑΜΙ Τώρα ειναι ΠΑΣΟΚ…….Σε εξομολογήσεις σχετικά με τις κομματικές του προτιμήσεις, προέβη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Έχω δηλώσει ότι είμαι πιο Πασόκος από τους Πασόκους κι αυτό το έχω πει με την έννοια ότι είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης» είπε στην συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Επειδή ειπώθηκαν διάφορα για τη σχέση μου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, έχω πει ότι είναι ήρωας, διότι με τη δική του παρουσία και τη δική του πολιτική υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια που οδήγησε την οικονομία να είναι ένα στάδιο πριν την οριστική ανάκαμψη. Στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία» δήλωσε εμφατικά.

Ευχήθηκε ωστόσο «να πάει καλά και το Ποτάμι που είναι μία νέα πολιτική κίνηση στη χώρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr μετά από αυτή την τοποθέτηση του δημάρχου, ακολούθησε συζήτηση για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση των υποψηφίων βουλευτών που ανήκουν στην παράταξη της Πρωτοβουλίας.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος είπε:«Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Το βασικό μας σύνθημα είναι κάτω τα χέρια από την Πρωτοβουλία υπό την έννοια ότι η Πρωτοβουλία δεν ανήκει σε κανέναν. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε ακόμη και με συγκρούσεις με τα κόμματα στα οποία ανήκαν οι δημιουργοί της».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *