Μπάσκετ: Προχωράει ο σχεδιασμός στην Καστοριά

Με αμείωτη ένταση, αλλά και προσεκτικές κινήσεις, συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Καστοριάς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Α.Σ. εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κι έκανε την αρχή στον προγραμματισμό του, για την επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, συμφωνώντας με τον προπονητή Γιώργο Σιούλιο. Οι διοικούντες την Καστοριά προχώρησαν ήδη και στην πρώτη εντυπωσιακή μεταγραφή τους, εκείνου του πολύπειρου Φοίβου Γυμνόπουλου, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Λέανδρο Βογιατζή, Νίκο Κόκουρα και Δημήτρη Δαραβίγκα.

Η ανακοίνωση για το Φοίβο Γυμνόπουλο: «Η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει τη συνεργασία με τον αθλητή Φοίβο Γυμνόπουλο. Ο πολύ έμπειρος παίκτης με ύψος 1,88μ. αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ (1). Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα πρωταθλήματα της Α2, Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και έχει υπάρξει μέλος μεταξύ άλλων στις ομάδες ΚΑΟΔ, Ίκαροι Σερρών, Έσπερος, Αίας Ευόσμου, Αμπελόκηποι, Θερμαϊκός Θέρμης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο του ΚΑΟΔ στην Α2 Εθνική κατηγορία».

 

 

onsports.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *