Μουντιάλ 2014: Οι σέξι WAGs που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

Είναι όμορφες, σέξι και θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για χάρη του… έρωτα! Οι Σακίρα, Σάρα Καρμπονέρο, Μάντι Καπρίστο και Κριστίν Μπλίκλεϊ, είναι ανάμεσα στις συντρόφους των ποδοσφαιριστών, που έχουν βγάλει εισιτήρια για το Μουντιάλ.

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη, ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα θα βρίσκονται μαζί στη Βραζιλία. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα βρεθεί και πάλι στα γήπεδα για να καμαρώσει τον αγαπημένο της.

Το ίδιο θα κάνει και η εντυπωσιακή Σάρα Καρμπονέρο, σύντροφος του αρχηγού της Εθνικής Ισπανίας, Ικερ Κασίγιας. Μάλιστα η 29χρονη δημοσιογράφος ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ακόμα μια σέξι παρουσία θα βρίσκεται στη Βραζιλία. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μάντι Καπρίστο, που διατηρεί σχέση με τον Μεζούτ Οζίλ από τον Μάρτιο του 2013.

Η Ιρίνα Σάικ θα ακολουθήσει στη Βραζιλία τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 28χρονο μοντέλο από τη Ρωσία έχει σχέση με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή από το 2011.

Εκτός από τη βραζιλιάνικη καταγωγή της, έχει έναν λόγο παραπάνω να βρεθεί στα γήπεδα του Μουντιάλ. Η Γκαμπριέλα Λέντσι έχει κλέψει την καρδιά του Νεϊμάρ…

Τυχερός θα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς θα έχει στο πλευρό του την Κριστίν Μπλικλεϊ. Είναι μαζί πέντε χρόνια, ενώ το καλοκαίρι του 2011 αρραβωνιάστηκαν.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...