Μια γυναίκα δημιουργεί το νέο απόλυτο φετίχ: Γόβα στιλέτο αξίας 1.000 δολ.!

mia-gunaika-dimiourgei-to-neo-apoluto-fetix-goba-stileto-aksias-1000-dolΤακούνια που κοστίζουν περίπου 1.000 δολάρια και είναι πιο άνετα από τα αθλητικά σας. Γνωρίστε την επιχειρηματία που δημιουργεί το μέλλον των ψηλοτάκουνων παπουτσιών – φετίχ εκατομμυρίων γυναικών, με τη βοήθεια ενός πυρηνικού επιστήμονα, ενός αστροναύτη και ενός ορθοπεδικού χειρουργού.

Δημιούργησε ψηλοτάκουνα παπούτσια χωρίς… πόνο

Η μόδα και το στιλ επιβάλει στις γυναίκες πανύψηλες γόβες στιλέτο, αλλά πως μπορεί να συμβιβαστεί μια γυναίκα με τον πόνο και τα προβλήματα στα πόδια της που μπορεί να αποκτήσει φορώντας ψηλοτάκουνα;

Μια νέα επιχειρηματίας βρήκε τον τρόπο για να δημιουργήσει ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα είναι τόσο άνετα όσο τα αθλητικά σας.

Η Ντόλι Σινγκ, πρώην στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία διαστημικών μεταφορών και μητέρα τεσσάρων παιδιών, κάλεσε εμπειρογνώμονες συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού επιστήμονα, ενός αστροναύτη και ενός ορθοπεδικού χειρουργού για να την βοηθήσουν να δημιουργήσει το απόλυτο ψηλοτάκουνο παπούτσι χρησιμοποιώντας hi-tech πλαστικό.

Οταν διάβασε ότι οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μια αγορά 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο,άρχισε να υλοποιεί την ιδέα της.

«Αγαπώ τα ψηλά τακούνια από τότε που ήμουν νέα, αλλά ενώ μεγάλωνα άρχισα να τα αγαπώ λιγότερο. Είχα δύο επιλογές: Είτε να φορέσω πιο χαμηλά και άσχημα παπούτσια, ή θα μπορούσα να συνεχίσω να φοράω πραγματικά όμορφα παπούτσια και να καταλήξω με άσχημα, παραμορφωμένα πόδια.
Τότε αποφάσισα να κάνω κάτι…»

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να την πάρουν στα σοβαρά

Η Σινγκ δημιούργησε την εταιρεία της αφού έπεισε τους 3 επιστήμονες να αντιμετωπίσουν το project της ως ένα «σοβαρό πρόβλημα μηχανικής».

«Θέλησα να το κάνω ένα ενδιαφέρον πρόβλημα για αυτούς» λέει η ίδια. «Το να τους ζητήσω να σχεδιάσουν άλλο ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Αλλά ζητώντας τους να σχεδιάσουν μια δομή που θα υποστηρίζει μια δευτερεύουσα δομή, η οποία θα είναι δυναμική και θα έχει εύρος κίνησης 180 μοιρών και θα συμβαίνει σε ένα ανθρώπινο σώμα; Αυτό ήταν ενδιαφέρον».

Χάρις σε 3D εκτυπώσεις και σε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, η ομάδα της Thesis ήταν σε θέση να δημιουργήσει το προϊόν γρηγορότερα και χωρίς το υψηλό κόστος αρχικής επένδυσης.

Η διαφορά με τις κοινές γόβες

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές γόβες, οι οποίες βασίζονται σε μια μεταλλική πλάκα και έχουν μια ράβδο για τακούνι, τα παπούτσια της «Thesis Couture» είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής τεχνολογίας.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κατανέμουν το βάρος του σώματος του χρήστη από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, με αεροδιαστημικό αφρό για τη εξάλειψη της έντασης που επιβαρύνει το πόδι σε κάθε βήμα, μέχρι και 50%.

Η -δικαιολογημένα – τσουχτερή τιμή τους

Αν και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της έρευνας και ανάπτυξης, τα πρώτα 1.500 ζεύγη της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία αυτό το φθινόπωρο. Τα πρώτα ζευγάρια θα πωλούνται για περίπου 925 δολάρια το καθένα και όπως λέει η δημιουργός τους, θα έχουν την ίδια αίσθηση σαν να φοράει κάποιος παπούτσια του τένις.

Στη συνέχεια, η πλήρης συλλογή της εταιρείας θα κυμαίνεται σε εύρος τιμών μεταξύ 350-950 δολαρίων.

Στόχος της Σινγκ είναι να πουλήσει την άδεια εκμετάλλευσης της τεχνολογίας της εταιρείας της σε άλλες μάρκες. Η δομή του παπουτσιού θα κατασκευαστεί στη Σιγκαπούρη, ενώ το εξωτερικό του θα κατασκευαστεί στην Ιταλία και τη Βραζιλία.

«Σε πέντε χρόνια από τώρα, θέλω όλα τα ψηλοτάκουνα στη γη να είναι κατασκευασμένα με τον δικό μας τρόπο», τονίζει.

Οσον αφορά στις προ-παραγγελίες η Σινγκ έχει θέσει έναν μεγαλεπίβολο στόχο: «Θέλω να έχουν ξεπουλήσει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα»!

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *