Μια άλλη Καστοριά, η αυριανή Καστοριά – Ο νέος Προπονητής

kastoria-604x345

Αύριο στις 3.30μμ ο Άρης υποδέχεται την Καστοριά για τους προημιτελικούς του ομίλου του στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, σε έναν θεσμό που κανείς δεν κατάλαβε γιατί υπάρχει, και οι γουναράδες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη με άλλη ομάδα, σε σχέση με εκείνη που ήρθαν πριν ένα μήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η Καστοριά αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, οι προπονήσεις σταμάτησαν εδώ και πολλές μέρες, οι έμπειροι παίκτες αποχώρησαν και αφού βρήκε σήμερα προπονητή, βρήκε 20 παίκτες για να έρθουν στη Θεσσαλονίκη να παίξουν.

Σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος, πρόκειται για άλλη ομάδα, αφού από τους 14 παίκτες που είχαν παίξει στο 3-1 του Χαριλάου, οι 9 έχουν φύγει και οι 5 είναι στην αποστολή.

Σ΄ εκείνο το παιχνίδι για την Καστοριά είχαν παίξει οι : Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (83’ Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (77’ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (61’ Μπορόζης).

Σήμερα ο νέος τεχνικός της Καστοριάς, Ηλίας Βάλλης, αφού έκανε προπόνηση ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί είναι οι : Κοκκινίδης, Φράγκος, Μπαϊρακτάρης, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Δημητριάδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Γιαννούλης, Καραθάνας, Ντάμτσης, Γανόλης, Γεωργιάδης, Μίχος, Τάσιος, Μηλιάτης, Πούλιος, Καρανάσιος, Μουρατίδης, Σουμέλας.

H αποστολή θα ξεκινήσει στις 10πμ από την Καστοριά, θα σταματήσει για φαγητο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το παιχνίδι…

 

thessports.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *