Με χαμόγελα και λάμψη η Μπαζιάνα στο πλευρό του Τσίπρα

me-xamogela-kai-lampsi-i-mpaziana-sto-pleuro-tou-tsipra_2.w_l

Έχοντας σιγουρέψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και με τα πανηγύρια να έχουν στηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Μπέττυ Μπαζιάνα, με το χαμόγελο να έχει σκεπάσει το πρόσωπό της.

Η Πρώτη Κυρία έβαλε το λιτό, αλλά έντονου χρώματος φούξια-ματζέντα φόρεμά της, το οποίο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα με τακούνι και βγήκε γεμάτη σιγουριά -και χωρίς να θέλει να μείνει στη σκιά- από το αυτοκίνητο.

Ο Αλέξης Τσίπρας προπορεύθηκε λίγα βήματα και χάθηκε στις αγκαλιές των οπαδών του κόμματός του, αφήνοντας τη Μπέττυ για λίγα λεπτά από τα μάτια του. Εκείνη όμως, βρέθηκε ακριβώς από πίσω του την ώρα που έφτασαν στην πόρτα των γραφείων και εκείνος γύρισε το κεφάλι, την έπιασε από την πλάτη και την έσπρωξε πρώτη μέσα στο κτήριο.

 Εκεί τους υποδέχθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τη σύντροφο του Πρωθυπουργού.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *