Με Σαββίδη υπογράφει και παρουσιάζεται

Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ καθώς μπορούν να τρέξουν πολλά θέματα που έχουν προγραμματιστεί μεν, αλλά δεν έχουν αρχίσει να υλοποιούνται δε, από τους αρμοδίους.

Το πρώτο και σημαντικότερο χρονικά, είναι η υπογραφή των συμβολαίων διετούς διάρκειας του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Η έλευση του Σαββίδη θα καθορίσει τις εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

Το γράφουμε διότι, από την κατ ιδίαν συζήτηση του μεγαλομετόχου με τον προπονητή που επέλεξε να φέρει στον ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο, θα διευκρινιστούν ορισμένες λεπτομέρειες οικονομικού περιεχομένου που θεωρούνται σημαντικές για να προχωρήσει το θέμα. Ο Σαββίδης είχε διαμηνύσει στους συνεργάτες του πως θα βρίσκεται το αργότερο έως τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε στην Θεσσαλονίκη. Θέλει να συνδυάσει την παρουσία του και με την μεγάλη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.

Κατά συνέπεια, με τον Σαββίδη παρόντα στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης και κατόπιν θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη τύπου, όπως έχει αναφερθεί σχετικά από κύκλους της ΠΑΕ. Ένα προς ένα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον ΠΑΟΚ, πρέπει να μπαίνουν σε τάξη.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *