Με παρέμβαση Καρυπίδη η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα στην υπερχρεωμένη ΕΔΗΚΑ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για μικρομεσαίους και νοικοκυριά!

IMG_20170506_141110
Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, καλώντας παράλληλα τους φορείς του κλάδου, να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια για να μην περάσει η ΔΕΗ σε ιδιωτικά χέρια. Ο Θ. Καρυπίδης συνέδεσε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και με τον κλάδο της γούνας, φέρνοντας σαν παράδειγμα το χρέος της ΕΔΗΚΑ, διότι υπάρχει στο τραπέζι η προσωπική του δέσμευση περί παραίτησης, σε περίπτωση που παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ περάσουν σε ιδιώτες. Ο ίδιος απέφυγε ωστόσο να πάρει θέση στην επισήμανση του kastorianiestia.gr ότι ο ΑΔΜΗΕ το τελευταίο διάστημα έχει διακόψει την παροχή σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά της ευρύτερης περιοχής.
kastorianiestia.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...