Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού στην Έδεσσα

791b7d46_o

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού στην Έδεσσα χθές 15-10-2016 με την συμμετοχή αρκετών δρομέων από την Έδεσσα από όλο τον Ν. Πέλλας αλλά και και από άλλες πόλεις και περιοχές.
Η διοργάνωση άψογη από τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και Φορείς Εθελοντών υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας  Η εκκίνηση δόθηκε στις  7μμ στο πεζόδρομο στα Μικρά Καταρράκια με τερματσιμό στο ίδιο σημείο.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις παραποτάμιες περιοχές της πόλης.

Ο αγώνας ήταν μια ευκαιρία ανάδειξης των νέων διαδρομών που με τον εξαιρετικό φωτισμό όπου και αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τρέξιμο λίγο πριν την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, στις 18 Οκτωβρίου Απελευθέρωση της Έδεσσας.

 

Στην  διαδρομή των 5.196 μέτρων εντός πόλης ήταν μια ευκαιρία να συμμετέχουν περίπου 400 άτομα όλοι μικροί και μεγάλοι είτε ως αθλητές, είτε ως εθελοντές. Η διαδρομή φιλοδοξεί να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι νυχτερινών διαδρομών πόλης μιας και η φυσική ομορφιά της Έδεσσας στις προτεινόμενες διαδρομές αποτελεί εμπειρία ζωής.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν σήμερα αργά τι βράδυ από την διοργανωτική επιτροπή και θα συμπληρωθούν στην ανάρτησή μας.

Συγχαρητήρια και χειροκροτήματα απέσπασε ιδιαίτερα η Νεοιδρυθείσα Φιλαρμονική του Δήμου ΄Εδεσσας που πριν την εκκίνηση του αγώνα  έδωσε τη δική της νότα παίζοντας μουσικά κομμάτια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

 

 

16/10/16

 

 

 

 

 

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *