Με εξαίσια μουσική εκδήλωση και ξεναγήσεις σε ιστορικές συνοικίες γιόρτασε η Καστοριά τα Ελευθέριά της

2

Μια ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου, το φιλοθεάμον κοινό της Καστοριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» από τον Δήμο Καστοριάς σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος», στο πλαίσιο του εορτασμού της Απελευθέρωσης της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό και περιελάμβανε μουσικό αφιέρωμα στον Καστοριανό Μαέστρο Βασίλειο Δόικο, με το έντεχνο Χορωδιακό Σύνολο του Συλλόγου «Καστοριανόν Άσμα» υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Παύλου Φωτιάδη, στο τραγούδι τις εγγονές του αείμνηστου μαέστρου Υβόννη, Καλλιρρόη & Πέπη Δόικου και στα πλήκτρα τον Νίκο Καρατζίδη.

Παράλληλα στο πλαίσιο του εορτασμού της 111ης Επετείου Απελευθέρωσης της Καστοριάς, το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου,  δεκάδες επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ιστορικές συνοικίες, αξιοθέατα και μνημεία της πόλης, ξεκινώντας από την πλατεία Ομονοίας και καταλήγοντας στη λίμνη της Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *