ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Το Ποτάμι εξαπολύει επίθεση κατά των Νέων και του Βήματος: «Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες»

Επίθεση -απάντηση κατά των Νέων και του Βήματος εξαπέλυσε μέσω social media το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή τα δημοσιεύματα περί συνωστισμού στην έξοδο καθηγητών από το κόμμα. Συγκεκριμένα στην ανάρτηση στο facebook με τίτλο «Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες» που έκανε το Ποτάμι επιτίθεται και στη νέα διεύθυνση των Νέων με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε συνεργάτης -εθελοντής, ο οποίος αυτοπροβλήθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Η ανάρτηση-απάντηση στο facebook απο το Ποτάμι

Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Η διεύθυνση του Βήματος ανακάλυψε την Κυριακή ότι οι καθηγητές φεύγουν από το Ποτάμι (μάλλον μπέρδεψαν την είσοδο που πράγματι παρατηρείται συνωστισμός, με την έξοδο) και η νέα διεύθυνση των Νέων είχε σήμερα μια μεγάλη επιτυχία. Σε αποκλειστική του συνέντευξη ένας συνεργάτης-εθελοντής (ενοχλημένος προφανώς γιατί δεν έγινε δεκτή η αυτοπρότασή του για υποψήφιος ευρωβουλευτής) «κατήγγειλε» ότι η απόφαση για συνέδριο στη Θράκη ευνοεί τη βόρεια Ελλάδα εις βάρος της Νότιας. Ως στοιχείο έλλειψης δημοκρατίας προβλήθηκε μάλιστα το γεγονός ότι τα μέλη του Ποταμιού αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Και επειδή οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις πρέπει να συνεχιστούν, πληροφορούμε τους διευθυντές των δύο μεγάλων εφημερίδων, ότι υπάρχει άλλος ένας εθελοντής, ο οποίος δημοσίως έχει καταγγείλει το Ποτάμι γιατί το βράδυ των εκλογών του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γραφεία μας αγκαλιά με ένα κιβώτιο μπύρες. Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεσή τους, λοιπόν, για να δρομολογηθεί άμεσα άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...