Με έντονο προεκλογικό άρωμα η ομιλία Σαμαρά αύριο στην Καστοριά (βίντεο)

samarasΣυνεχείς συσκέψεις πραγματοποιεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να καθορίσουν την στρατηγική που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει ότι η συμφωνία με τους δανειστές όποτε αυτή και αν γίνει θα περιλαμβάνει μια σειρά από επώδυνα μέτρα τα οποία πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τα περάσει ο Αλέξης Τσίπρας από την Βουλή και γι’ αυτό τον λόγο εκτιμούν στην αξιωματική αντιπολίτευση, ότι υπάρχει καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις και η κυβέρνηση ζήτησε εκ νέου παράταση του προγράμματος.

Στην Συγγρού σημειώνουν πως το mail Χαρδούβελη που είχε κόστος 980 εκατ. ευρώ θα μοιάζει με «παιδική χαρά» μπροστά στα μέτρα 4 δισ. ευρώ και την φοροεπιδρομή που θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στην Βουλή.

Γεγονός που παραδέχονται πλέον και κυβερνητικά στελέχη. «Όσο δεν κλείνει η συμφωνία τόσο θα μεγαλώνει ο λογαριασμός για τους Έλληνες πολίτες» σημειώνουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα η ΝΔ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα καθώς πιστεύουν ότι τους επόμενους μήνες το Μαξίμου θα επιδιώξει να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει την Κυριακή στην περιφερειακή συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά και σύμφωνα με πληροφορίες τα όσα θα πει ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχουν έντονο προεκλογικό άρωμα.

«Τα παιχνίδια και τα ψέματα τελείωσαν. Έχει έρθει η ώρα της ευθύνης για όλους» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δήλωση του και επανέλαβε την πρόταση του για εθνική συνεννόηση. «Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη διέξοδο. Η χώρα δεν έχει άλλο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XLfX3v5U4_I?wmode=transparent]

 

euro2day.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *