Μετωπική σύγκρουση του Προέδρου του ΣΕΓ, κ. Χατζησυμεωνίδη με στελέχη του Προφήτη Ηλία.

katsanos2-620x330

Μετωπική σύγκρουση του Προέδρου του ΣΕΓ, κ. Χατζησυμεωνίδη με στελέχη του Προφήτη Ηλία και με αφορμή τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες ημέρες στον ιστορικό Σύνδεσμο.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης μιλώντας στον Antennes 93.6 υποστήριξε ότι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της προοπτικής συγχώνευσης των δύο Συνδέσμων θα πρέπει να απαλειφθεί όρος του καταστατικού του Προφήτη Ηλία, σύμφωνα με τον οποίο για να εκλεγεί κάποιος στο Δ.Σ. θα πρέπει να συμπληρώσει τρία χρόνια ως μέλος.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης έφτασε μάλιστα να υποστηρίζει ότι η Διοίκηση του Προφήτη Ηλία χρησιμοποιεί ακροδεξιές πρακτικές αποκλεισμού και μετά από πίεση διόρθωσε την έκφραση, κάνοντας για λόγο για μη δημοκρατική συμπεριφορά.

Στη συζήτηση συμμετείχε από πλευράς Προφήτη Ηλία ο κ. Κατσάνος, ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Χατζησυμεωνίδης ενώ υπέγραψε με την αίτηση εγγραφής του ότι σέβεται το καταστατικό, σήμερα βγαίνει και μιλά για παράνομες διατάξεις του καταστατικού, θυμίζοντας παράλληλα τα λόγια και τις εκφράσεις με τις οποίες είχε αναφερθεί στο παρελθόν ο κ. Χατζησυμεωνίδης για το Εκθεσιακό Κέντρο του Προφήτη Ηλία.

Επίσης, τόνισε ότι μετά τις αναφορές του κ. Χατζησυμεωνίδη για ακροδεξιές συμπεριφορές θα εισηγηθεί προς το Δ.Σ. την επανεξέταση της θετικής άποψης που εξέφρασε για να δεχθεί τον κ. Χατζησυμεωνίδη ως μέλος του Προφήτη Ηλία.

«Μετά από αυτά που συμβαίνουν» απάντησε ο κ. Χατζησυμεωνίδης «παγώνουν και σταματάνε όλες οι διαδικασίες συγχώνευσης των δύο Συνδέσμων».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...