Μετέτρεψε τα βαρετά γυαλιά ηλίου σου σε απίστευτα στιλάτα με αυτό το εκπληκτικό DIY!

Μετέτρεψε τα βαρετά γυαλιά ηλίου σου σε απίστευτα στιλάτα με αυτό το εκπληκτικό DIY! Ανέχεις βαρεθεί τα γυαλιά ηλίου σου και δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να πάρεις καινούργια τότε μπορείς απλά να τα μεταμορφώσεις σε κάτι πιο μοντέρνο και trendy έτσι ώστε να τα αισθάνεσαι καινούργια. Να τι μπορείς να κάνεις…

Θα χρειαστείς: 2 ματ αποχρώσεις βερνικιών για τα νύχια, ζελοτέιπ, μπατονέτες για καθάρισμα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. 

Ξεκίνα παίρνοντας το ζελοτέιπ και κολλώντας το στη μέση των γυαλιών χωρίζοντάς τα ουσιαστικά στη μέση. Με το πιο ανοιχτόχρωμο βερνίκι βάψε τον σκελετό από τη μέση και πάνω. Περίμενε να στεγνώσει και άπλωσε για δεύτερη φορά. 

2gyalia

Μόλις στεγνώσει αφαίρεσε προσεκτικά το ζελοτέιπ.Βάψε προσεκτικά τον κάτω σκελετό με το άλλο χρώμα. Μόλις στεγνώσει πέρνα τον άλλη μια φορά και τα γυαλιά σου είναι έτοιμα για φόρεμα.

3gyalia

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *