ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

_DSC0120

Συνέντευξη του Χρήστου Βερυκούκη, πρώην αντιδημάρχου Έδεσσας και δημοτικού συμβούλου στο δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη στην Πέλλα τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΒΕΡΥΚΟΥΚΗΣ ː «Αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία τα προβλήματα που προέκυψαν από τη χιονόπτωση και τον παγετό. Ο αντιδήμαρχος  κ. Σαμλίδης, κυρίως όσον αφορά τους κεντρικούς δρόμους,  εργάστηκε με όλα τα μηχανήματα   και καθάρισε τους κεντρικούς δρόμους. Μία  μέρα  μόνο μείναμε χωρίς αλάτι. Πρέπει πρώτα να καθαρίζονται οι κεντρικοί δρόμοι και στους ορεινούς όγκους, όποιος θέλει να κυκλοφορεί  ελεύθερα, επειδή  είναι απρόβλεπτες οι καταστάσεις, πρέπει να έχει  χιονολάστιχα και αλυσίδες ».

Η  ΚΙΝΗΣΗ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

« Όσον αφορά την εστίαση ήταν καλή όχι όμως για τα ξενοδοχεία τα οποία δεν είχαν πληρότητα  ούτε τις γιορτές.   Ήταν κακή η πληροφόρηση-λάθος  που έδειξαν  τα μεγάλα κανάλια ότι, για να κινηθεί κάποιος  από την Άρνισσα και πάνω μέχρι το χιονοδρομικό Βόρρας, θέλει αλυσίδες.  Είναι σίγουρο πως η πληροφορία δε βγήκε από την πλευρά της ελληνικής  αστυνομίας ή από δελτίο τύπου.  Κάναμε μεγάλο  αγώνα ώστε να απεγκλωβιστούν σημεία στο παλιό Άγιο Αθανάσιο από τη χιονόπτωση » .

Η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ  ΣΗΦΑΚΗ

« Συμμετείχα  στην πρόσκληση, για συγκέντρωση και συζήτηση  των επαγγελματιών της περιοχής, επειδή δεν ήθελα να απογοητεύσω τον βουλευτή, αλλά από παχιά λόγια  και πολιτικάντικες  κουβέντες χορτάσαμε. Πρώτα είναι η καθημερινότητα του πολίτη, δεν έχει ο δήμος Έδεσσας χρήματα για αλάτι, και μετά όλα τα άλλα. Η κατάσταση των ελευθέρων επαγγελματιών στην Ελλάδα είναι κακή αφού οι φορολογικοί συντελεστές και ο φόρος εισοδήματος είναι στα ύψη.

Προσπαθούμε,  ξέρουμε ότι ο έλληνας δεν έχει πλέον χρήματα,  αλλά τα έξοδα είναι μεγάλα , η τιμή εξαρτάται και από την ποιότητα του φαγητού. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε  αφού με το -20 ανέβηκε και ο φόρος στο πετρέλαιο, είχαμε και ζημιές, λόγω του παγετού 5.000 στα υδραυλικά και τη θέρμανση, και όλο αυτό δυσκόλεψε στο να κάνουμε κάτι καλύτερο όσον αφορά τις τιμές ».

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ  ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

« Είναι επιλογή του δημάρχου να μην υπάρχει αντιδήμαρχος  στη δημοτική ενότητα Βεγορίτιδας,  είναι μεγάλο πολιτικό λάθος να μείνει ακέφαλη η Βεγορίτιδα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...