Μεγάλη κλοπή στο Άργος Ορεστικό – Θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών

Klopi-760x490

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του ditikostipos.gr την Κυριακή τα ξημερώματα έγινε μεγάλη κλοπή σε εργοτάξιο σε περιοχή πολύ κοντά στο Άργος Ορεστικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο δράστης ή οι δράστες που είναι και το πιο πιθανό, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουλίου, εισέβαλαν σε χώρο εργοταξίου, σε περιοχή λίγο έξω από το Άργος Ορεστικό, παραβιάζοντας την περίφραξη του. Φυσικά δεν έγιναν και λόγω της ώρας αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να αποσπάσουν αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας και άκρως αναγκαία για την λειτουργία του εργοταξίου.

Μάλιστα φαίνεται τα άτομα που έκαναν την μεγάλη κλοπή, να έχουν εντοπιστεί ήδη σε περιοχή εκτός νομού Καστοριάς και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι του θέματος έχει επιληφθεί το αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού. Όλες οι λεπτοέρειες για την κλοπή αυτή που ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ, θα γίνουν γνωστές με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, από την Περιφερειακή Διοίκηση του σώματος στην Κοζάνη.

ditikostipos.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *