Μίλησαν οι έδρες στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας

b2053-eps-panos

Η επικράτηση  των γηπεδούχων και η νίκη και μάλιστα με ανατροπή της Αστραπής Μεσοποταμίας στο ντέρμπι της ημέρας κόντρα στον Ηρακλή Πολυκάρπης, ήταν τα στοιχεία εκείνα που ξεχώρισαν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α” Κατηγορίας pizza & barfood «η πάπια» της ΕΠΣ Καστοριάς.
Συνολικά σημειώθηκαν 24 γκολ (μόνο μία ομάδα δεν σκόραρε), ενώ σε δύο ματς σημειώθηκαν νίκες με ανατροπές.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη η Αστραπή Μεσοποταμίας έκανε την ανατροπή (0-1) επικρατώντας δίκαια του Ηρακλή Πολυκάρπης με σκορ 3-1, όπως επίσης το ίδιο συνέβη και στο Μαυροχώρι με τον Γράμμο να παίρνει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στο Βογατσικό με το ίδιο σκορ.

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Κάστωρ και Νταηλάκης, στη μοναδική ισοπαλία της ημέρας (2-2), ενώ στο ντέρμπι των «μαυραετών» νικήτρια αναδείχθηκε η Δόξα Αμπελοκήπων (2-1 την Δόξα Κορησού).

Σαν… σίφουνας πέρασαν τα Γραμμοχώρια από το γήπεδο της Πενταβρύσου σημειώνοντας το σκορ της ημέρας (2-5), ενώ με το… δεξί ξεκίνησε και ο Κρόνος (2-0) την ΑΕ Βιτσίου.

apotele

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *