Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:Φαν Χάαλ και με τη βούλα!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επισημοποιούν την πρόσληψη του Ολλανδού προπονητή και να επιβεβαιώνουν το coppa.gr!

Αποδέχθηκε την πρόταση για να βρίσκεται στο πλευρό του, ο Ράιαν Γκιγκς!

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, ο Φαν Χάαλ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα και θα αναλάβει από το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έπειτα, αφού θα βρίσκεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, καθοδηγώντας την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο 62χρονος κόουτς, όπως ακριβώς αναμενόταν, διαδέχεται τον Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», ενώ στο πλευρό του θα έχει και τον Ράιαν Γκιγκς που αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να παραμείνει στο τεχνικό τιμ, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή.

Πέρα από τον Ουαλό, ο Φαν Χάαλ θα έχει στο τεχνικό του επιτελείο τον Φρανς Χόεκ, προπονητή τερματοφυλάκων που βοήθησε πολύ τους Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και Βίκτορ Βαλντές, ενώ για το τμήμα του σκάουντινγκ, προσελήφθη ο Μαρσέλ Μπουτ.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *