Λουτρά: Έλλειψη σχεδιασμού ενόψει Χριστουγέννων;

Τα Λουτρά αποτελούν αδιαμφισβήτητα τον μεγαλύτερο πόλο έλξης της περιοχής μας, όσον αφορά στον τομέα του τουρισμού.

Όσο πλησιάζει η περίοδος των Χριστουγέννων, όπου «παραδοσιακά» συρρέει πλήθος κόσμου τόσο στη Λουτρόπολη, όσο και στο Λουτράκι όπου υπάρχουν οι ξενοδοχειακές μονάδες, αναρωτιόμαστε ποια θα είναι φέτος η κατεύθυνση που θα πάρει η νέα Διοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο, όσον αφορά στις δράσεις για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών, αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που θα προσφέρουμε σε αυτούς.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα υποτυπώδες σχέδιο δράσης, ένα πρόγραμμα το οποίο θα αποτελεί οδηγό για τη λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα; Αναρωτιόμαστε…

Καλό θα είναι ο κ. Μπίνος να ενημερώσει τους πολίτες και κυρίως τους επιχειρηματίες του Λουτρακίου που έχουν επενδύσει πολλά στον τόπο τους και απαιτούν από τη Διοίκηση των Λουτρών στοχευμένες δράσεις με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης και όχι αδράνεια και πρακτικές μιζέριας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *