Λαφαζάνης: Θα διαγράψουμε το χρέος! Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο

Λαφαζάνης: Θα διαγράψουμε το χρέος! Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο

Μηνύματα τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στα άλλα κόμματα έστειλε οΠαναγιώτης Λαφαζάνης όσον αφορά την στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διαγραφής του χρέους εάν είναι νικητής στις επόμενες εκλογές.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Λαφαζάνης είπε:

«Στόχος της διαπραγμάτευσης είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Είναι αμετάβλητη και αδιαπραγμάτευτη και την έχουμε συναποφασίσει στα συνέδρια του κόμματος. Αυτό δεν είναι μια περιστασιακή θέση. Δεν είναι θέση που μπορούμε να τροποοιούμε κατά το δοκούν. Η διαγραφή μεγαλύτερου μέρους του χρέους είναι προϋπόθεση για να πάρει ανάσα η χώρα. Αυτή η θέση είναι απόλυτα αναγκαία διότι η χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει πληρώνοντας το χρέος».

Είπε επίσης ότι «Η κυβέρνηση από την αρχή του βίου της σχεδιάζει στον αέρα ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων των Παπαδήμου και Παπανδρέου».

Για τις εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ είπε ότι παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας και στήριξης των αδύναμων χωρίς όπως είπε – αυτό το πρόγραμμα να διαμορφώνει ελλείμματα και οι πηγές εσόδων να προέρχονται από εσωτερικούς πόρους,.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *