Κόντρα Χατζησυμεωνίδη – Πετκανά για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

  
Αποδεκατισμένος εμφανίστηκε ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Καστοριάς λίγες μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές, σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, όπου από τους 169 υποψήφιους συμβούλους έδωσαν το παρόν τους μόνο 70!

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά υπό το φάσμα της εκλογικής ήττας και πυροδότησε νέα σενάρια διαδοχής από τους υποψήφιους “δελφίνους”!
Απολογούμενος ο Μ. Χατζησυμεωνίδης προς τους υποψήφιους συμβούλους του απέδωσε τα αίτια της εκλογικής ήττας στην άσχημη διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη και στο γεγονός ότι οι δημότες δεν έδωσαν την βαρύτητα που έπρεπε στα “μεγάλα έργα” της θητείας του.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του συνδυασμού, μεταξύ του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη και του στενού του συνεργάτη Γιώργου Πετκανά, με μήλο της Έριδος μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες αφότου και οι δύο κατηγορούσαν δημόσια το κόμμα για  “παρεμβάσεις υπέρ του Ανέστη Αγγελή” κατά την προεκλογική περίοδο!
Τόσο ο Μ. Χατζησυμεωνίδης όσο και ο Γ. Πετκανάς είχαν αποστασιοποιηθεί από το κόμμα της Ν.Δ. στα τέλη της δεκαετίας του 1990 προκειμένου να πάρουν… βίζα και  να ενταχθούν στον συνδυασμό του “πράσινου” δημάρχου Δημήτρη Παπουλίδη!
Μάλιστα ο Γ. Πετκανάς είχε διανείμει και ανακοίνωση αποχώρησης από την Ν.Δ. στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την οποία αργότερα ανακάλεσε υπό τον φόβο της διαγραφής και εφ΄ όσον πέρασε “αβρόχοις ποσίν” στην αντίπερα όχθη…
Η κόντρα των δύο πρώην συνεργατών αναμένεται να μεταφερθεί και στο εσωκομματικό επίπεδο διότι ο μεν ένας ανήκει στους “καραμανλικούς” ενώ ο άλλος στο στρατόπεδο της Ντόρας…
Αναρτήθηκε από 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *