Κυριακή 7/6 η γενική συνέλευση του Παναργειακού (μήνυμα διαχειριστή)

panargeiakos22Μετά το πέρας μιας πολύ πετυχημένης χρονιάς, πρωτίστως για τους παίχτες, τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση, αύριο Κυριακή  07/06 πραγματοποιείται η Γενική Sυνέλευση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ όπου αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

   Η χρονιά κλείνει, όπως για όλους, και για μένα . Η πρωτοποριακή ιδέα (για τα δεδομένα μιας τοπικής ομάδας) της δημιουργίας site και facebook, ανήκει στο Δάνου Αθανάσιο, και ξεκίνησε τη χρονιά που η ομάδα αγωνιζόταν στη Δ’ εθνική. Ως συνεχιστής της δημιουργίας και προβολής αναρτήσεων στο site, που αφορούσαν κυρίως αγωνιστικά νέα της ομάδας και όχι μόνο, μεταφέρω με βάση στατιστικά δεδομένα, τη μεγάλη επισκεψιμότητα του κοινού στο site, που για μένα υποδηλώνει την εγκυρότητα και το ενδιαφέρον του περιεχομένου των αναρτήσεων.
   ΦΥΣΙΚΑ το ενδιαφέρον για τα νέα της ομάδας το δημιούργησαν και το διατήρησαν αμείωτο οι παίχτες με την εκπληκτική φετινή τους απόδοση, αλλά και ο προπονητής και τους ευχαριστώ προσωπικά γι΄αυτό, αλλά και για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να γνωριστούμε και να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον. Οι ώρες που ασχολήθηκα με το site, μου φαίνονται τώρα πλέον λίγες, αν και κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων ήταν πολύ περισσότερες.
   Ευχαριστώ πολύ και τα μέλη της διοίκησης, που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου γύρω απ’την ιστορική ομάδα του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.
 με εκτίμηση
 Χρήστος Βασιλάκης

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *