Κυκλοφορεί στα ελληνικά η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Τομ Χανκς [εικόνες]

ap_17306373306913-7

Ο Τοµ Χανκς αναλύει µε εξαιρετική τρυφερότητα, χιούµορ και οξυδέρκεια την ανθρώπινη κατάσταση και τα πάσης φύσεως ελαττώµατά της, μέσα σε ένα βιβλίο.

Μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη η πρώτη συλλογή διηγημάτων του ηθοποιού Τοµ Χανκς με τίτλο  «Ασυνήθιστα στοιχεία».

Οι ιστορίες του έχουν έναν συνδετικό κρίκο: σε όλα µια γραφοµηχανή διαδραµατίζει κάποιον ρόλο, κεντρικό ή περιθωριακό.

Γνωστός, ως ηθοποιός, για την ειλικρίνεια και την ευαισθησία του, ο Τοµ Χανκς μεταφέρει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά στη γραφή του.

Κινούµενο µεταξύ του παιγνιώδους, του συγκινητικού και, ενίοτε, του µελαγχολικού, το πρώτο του αυτό βιβλίο µάς αποκαλύπτει μια υπέροχη νέα λογοτεχνική φωνή, που καταφέρνει να διεισδύσει διορατικά κάτω από την επιφάνεια της φιλίας, της οικογένειας, της αγάπης και της καθηµερινής συµπεριφοράς.

Μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη η πρώτη συλλογή διηγημάτων του ηθοποιού Τοµ Χανκς με τίτλο  «Ασυνήθιστα στοιχεία»Μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη η πρώτη συλλογή διηγημάτων του ηθοποιού Τοµ Χανκς με τίτλο «Ασυνήθιστα στοιχεία»

Διαβάζουμε για…
…Μία πυρετική, αστεία σεξουαλική σχέση μεταξύ δύο φίλων.
Ένας βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου που αντιμετωπίζει τα συναισθηματικά και σωματικά τραύματά του. Ένας ηθοποιός δεύτερης διαλογής που βρίσκεται ξαφνικά στα φώτα της δημοσιότητας και μια χαοτική περιοδεία δημοσιογραφικής προώθησης. Ένας αρθρογράφος στην εφημερίδα μιας μικρής πόλης, με απαρχαιωμένες απόψεις για τον σύγχρονο κόσμο.

Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά το διαζύγιο, σε μια καινούρια γειτονιά. Τέσσερις φίλοι που πάνε μέχρι τη Σελήνη και επιστρέφουν, με έναν πύραυλο κατασκευασμένο στην πίσω αυλή ενός σπιτιού.

Ένας έφηβος σέρφερ που ανακαλύπτει τυχαία την κρυφή ζωή του πατέρα του.

Οι ιστορίες του Τομ Χανκς έχουν έναν συνδετικό κρίκο: σε όλα µια γραφοµηχανή διαδραµατίζει κάποιον ρόλο, κεντρικό ή περιθωριακόΟι ιστορίες του Τομ Χανκς έχουν έναν συνδετικό κρίκο: σε όλα µια γραφοµηχανή διαδραµατίζει κάποιον ρόλο, κεντρικό ή περιθωριακό

Ο Τομ Χανκς είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί στους New York Times, στο Vanity Fair και στο The New Yorker. Αυτή είναι η πρώτη συλλογή διηγημάτων του.

Πηγή:  iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...