Κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 για ένα φρέσκο και στιλάτο spring hairlook

Screenshot 2022-04-12 at 12-07-37 Κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 για ένα φρέσκο και στιλάτο spring hairlook

Άνοιξη, η εποχή της ανανέωσης και τα μαλλιά είναι η βασική πινελιά για να αλλάξουμε ριζικά την εμφάνισή μας.

Τις τελευταίες ημέρες, τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο, ακούω όλο και περισσότερους να αναφέρουν ότι θέλουν να κλείσουν ραντεβού με τον κομμωτή τους, να ανανεωθούν. Είναι αυτή η εποχή, που απαιτεί πιο έντονα φιλαρίσματα ή ένα ανέμελο καρέ ή ακόμα και φράντζα, μία τόσο μικρή αλλαγή, που, ωστόσο, αλλάζει πολύ το στιλ και την εμφάνιση.

Αν στοχεύετε να φρεσκάρετε την όψη σας με το κατάλληλο κούρεμα, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις που αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο.

Το πιο σημαντικό, πριν το ραντεβού με τον κομμωτή σας, είναι βασικά να αξιολογήσετε τα μαλλιά σας. Σε αντίθεση με την περιποίηση του δέρματος, οι περισσότεροι δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών. Κάτι που κοστίζει στην όψη τους και συγκεκριμένα στην υφή και τη λάμψη τους. Μία εβδομαδιαία μάσκα είναι βασικό tip, για να ανακτήσουν την υγιή, λαμπερή τους όψη.

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό κούρεμα, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Είτε έχετε λεπτά, πυκνά, σγουρά ή ακόμα και afro μαλλιά, πρέπει να δουλέψετε με ένα μαλακτικό προϊόν -conditioner- σε κάθε λούσιμο και να το δουλέψετε σωστά. Έχοντας υγιή μαλλιά, ουσιαστικά αποφεύγουμε να κόψουμε παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται το μήκος τους.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πόσο θέλετε να κόψετε. Σε συνεργασία με τον κομμωτή σας, θα πρέπει να αξιολογήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την υφή των μαλλιών σας και ύστερα να κρίνετε ποιο είναι το μήκος που σας ταιριάζει περισσότερο.

Παρακάτω, ακολουθούν στιλ και κουρέματα που θα σας κάνουν να αποκτήσετε μία νεανική εμφάνιση. Συνεχίστε παρακάτω για να εμπνευστείτε.

Κούρεμα τύπου lob: Είναι σημαντικό να ξεχάσουμε τον μύθο που αναφέρει ότι όσο μεγαλώνεις τόσο πιο κοντά πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου. Αν σας αρέσει να έχετε πιο μακριά μαλλιά, τότε μην κάνετε κοντό. Αυτό που πραγματικά ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους κάθε ηλικίας είναι ένα κούρεμα στο ύψος των ώμων.

Αφέλειες και φιλάρισμα κοντά στα μάτια: Ένας εξαιρετικά γρήγορος τρόπος να ανανεώσετε αμέσως το βλέμμα σας, είναι αυτό το κούρεμα που θυμίζει 70s. Οι ασύμμετρες τούφες κοντά στα μάτια, θα ανανεώσουν την πιο εκφραστική περιοχή του προσώπου, ενώ θα αναδείξουν το βλέμμα σας.

Κοντό αλλά με πάχος στο τελείωμα: Εάν θέλετε ένα κοντό μαλλί, φροντίστε να το διατηρήσετε παχύ στο πίσω μέρος. Αυτό είναι το κλειδί για να φαίνεται νεανικό. Αν σας απασχολεί έστω και λίγο η υφή των μαλλιών, μπορείτε να πετύχετε όμορφο όγκο με τον τρόπο που δουλεύετε με πιστολάκι τις πίσω τούφες των μαλλιών σας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *