ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ: «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ»

kosmidis-korentsidis

Δήλωση του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο oladeka.com κ. Γιάννη Κορεντσίδη, μετά την συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρη Κοσμίδη:

«Καμία απόφαση για αυτοδιάλυση ειδικά από την πλευρά του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Υπάρχει καλό κλίμα και απαίτηση ολόκληρου του κλάδου για ομόνοια, αλλά ο σύνδεσμος γουνοποιών Καστοριάς υφίσταται από το 1915 , είναι ο μητροπολιτικός σύνδεσμος της περιοχής, καλώς να ορίσουν όποιοι συνάδελφοι και όποια νέα μέλη θέλουν να εγγραφούν στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς. Η συνένωση μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί.  Αυτή είναι η εντολή που έχω από το Δ/Σ και τη γενική συνέλευση του συνδέσμου. Καλό θα ήταν να συζητηθούν όλα αυτά σε μια κοινή σύσκεψη από τους δύο φορείς ώστε να βγουν αποφάσεις για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.  

Οι καιροί και οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο κλάδος δεν αφήνουν περιθώρια για διαφορετικούς και ξεχωριστούς δρόμους. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, έγινε επίσημη επίσκεψη και από τον κ. Μαλεγκάνο, μείναμε περίπου δύο ώρες στα γραφεία του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς, κάναμε και μια βόλτα στα περίπτερα μαζί, το κλίμα είναι πολύ καλό αλλά επαναλαμβάνω όλα τα υπόλοιπα έρχονται μέσα από συνεδριάσεις των Δ/Σ , από ανταλλαγή εγγράφων αλλά ουδέποτε δεν συζητήθηκε ποτέ αυτοδιάλυση των δύο συνδέσμων και αυτά δεν γίνονται σε πάρτι. 

Πάντως υπάρχει διάθεση από τις διοικήσεις των δύο διοικητικών συμβουλίων και αυτό απαιτεί η αγορά και ο κλάδος μας. Τέλος πρέπει να αναφέρω ότι συναινώ στο κλίμα της αισιοδοξίας και ευφορίας»

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...