Κομψοί ανοιξιάτικοι συνδυασμοί με ανδρικό πουκάμισο!

anoixiatikoi-antrikoi-sindiasmoi-poykamiso

Ένα πουκάμισο μπορεί να αποτελέσει τέλεια βάση για κάθε ντύσιμο σου. Είναι διαχρονικό ρούχο και κάνει κάθε ντύσιμο σου λίγο πιο κομψό. Ειδικά την άνοιξη, οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό είναι άπειροι καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία σε χρώματα και σχέδια. Είναι γοητευτικό και μπορεί να συνδυαστεί λίγο πολύ με όλα σου τα παντελόνια. Επίσης μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και ταιριάζει στις περισσότερες περιστάσεις.

Φέτος την άνοιξη υπάρχουν πολλά trends σε αντρικά ρούχα απ’όπου μπορείς να εμπνευστείς για τα outfits σου. Φρόντισε να παραμένεις πάντα κομψός και να επιλέγεις μόνο τις τάσεις που σε αντιπροσωπεύουν. Εδώ θα βρεις 5 διακριτικούς και όμορφους συνδυασμούς με πουκάμισο για φέτος την άνοιξη!

Ιδέες για αντρικά ντυσίματα φέτος την άνοιξη!

 

1. Άσπρο παντελόνι με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο για ανοιξιάτικο αντρικό ντύσιμο!

Το άσπρο παντελόνι είναι πολύ μοντέρνο και γοητευτικό στους άντρες και είναι μια καλή επιλογή για να το συνδυάσεις με πουκάμισο. Συγκεκριμένα, φέτος την άνοιξη συνδύασε το με ανοιχτόχρωμα πουκάμισα σε παστέλ αποχρώσεις όπως ανοιχτό φυστικί ή μπεζ. Είναι κορυφαία επιλογή για κομψό αντρικό στιλ.

 

2. Ανοιξιάτικο επίσημο look με καρό παντελόνι και άσπρο πουκάμισο!

Τα καρό παντελόνια είναι πολύ μοδάτα που ωστόσο λίγοι άντρες δοκιμάζουν. Ο συνδυασμός με ένα απλό λευκό πουκάμισο θα σου χαρίσει ένα διακριτικό, γεμάτο στυλ ντύσιμο που ξεφεύγει από το συνηθισμένο μονόχρωμο παντελόνι με πουκάμισο. Είναι λοιπόν ένας ωραίος τρόπος να αναβαθμίσεις το επίσημο σου look.

 

3. Φόρα μπλε τζιν με ριγέ πουκάμισο φέτος την άνοιξη!

Τα τζιν παντελόνια φυσικά και δε μπορούν να λείπουν από τα ανοιξιάτικα ρούχα. Αντί όμως να τα συνδυάσεις με ένα μπλουζάκι, δοκίμασε ριγέ πουκάμισα. Αν προτιμάς διακριτικό, μίνιμαλ στυλ προτίμησε ένα ασπρόμαυρο ή μπλε με άσπρο πουκάμισο. Η άνοιξη όμως είναι γεμάτη χρώμα οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσεις και χρωματιστά ριγέ πουκάμισα σε έντονες αποχρώσεις!

 

4. Αντρικά ντυσίματα με συνδυασμό του μπεζ και του καφέ χρώματος!

Το καφέ και το μπεζ είναι χρώματα που οι άντρες φοράνε αρκετά συχνά αλλά ίσως όχι συνδυασμένα μεταξύ τους. Μια πρόταση λοιπόν για φέτος είναι ακριβώς αυτό: να συνδυάσεις το καφέ με το μπεζ. Για total γήινο outfit προτίμησε μια καφέ ζώνη και καφέ παπούτσια!

 

5. Χρωματιστή βερμούδα με λευκό πουκάμισο για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι!

 

Μια ιδέα που αφορά και την άνοιξη αλλά ειδικότερα το καλοκαίρι είναι η χρωματιστή βερμούδα με λευκό πουκάμισο. Τα έντονα χρώματα στους άντρες είναι πολύ ενδιαφέροντα και δίνουν ένα πιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο στυλ!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *