Κομψά χειμωνιάτικα looks για στιλάτες εμφανίσεις

kompsa-xeimwniatika-looks-585x328
Το χειμώνα συνήθως στόχος του ντυσίματος μας είναι να είναι πρακτικό και ζεστό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάζεται η κομψότητα του. Αν δε μπορείς να σκεφτείς σύνολα που να συνδυάζουν πρακτικότητα με στυλ τότε θα σου προτείνουμε εμείς μερικά κομψά χειμωνιάτικα looks για να ξεχωρίσεις.
Αν το χειμώνα φοράς συνήθως ογκώδη ρούχα μέσα στα οποία χάνεσαι προκειμένου να προφυλαχτείς από το κρύο τότε μάλλον χρειάζεσαι μια αναβάθμιση. Ανακάλυψε λοιπόν  κομψά χειμωνιάτικα looks για στιλάτες εμφανίσεις!

Στιλάτα outfits για να φορέσεις φέτος το χειμώνα!

 

1. Μάλλινο παντελόνι με ζιβάγκο πουλόβερ- Κομψά χειμωνιάτικα looks 

γκρι παντελόνι ζιβάγκο

Αν δε θέλεις να κρυώνεις τότε εκτός από τον όγκο θα πρέπει να δεις και το ύφασμα των ρούχων σου. Έτσι, ένα μάλλινο παντελόνι είναι μια ζεστή επιλογή χωρίς να προσθέτει ιδιαίτερο όγκο. Συνδύασε ένα μάλλινο παντελόνι με μια ζιβάγκο μπλούζα και θα έχεις φτιάξει ένα σοφιστικέ και προσεγμένο χειμερινό look.

2. Παντελόνι με πουλόβερ με φερμουάρ

πουλόβερ φερμουάρ

Τα πουλόβερ με φερμουάρ είναι μια τέλεια εναλλακτική στα κλασικά πουλόβερ που θα δώσει ενδιαφέρον στα χειμωνιάτικα σύνολα σου. Μπορείς λοιπόν να τα συνδυάσεις εύκολα με οποιοδήποτε παντελόνι και από μέσα να φορέσεις ένα πουκάμισο. Το layering αυτό θα βοηθήσει στο να γίνει το outfit σου πιο ζεστό αλλά και να ξεφύγει από το basic.

3. Χειμωνιάτικο κοστούμι με παλτό- Κομψά χειμωνιάτικα looks 

γκρι κοστούμι ζιβάγκο κομψά χειμωνιάτικα looks

Αν έχεις dress code στη δουλειά σου ή αν ψάχνεις ένα χειμωνιάτικο σύνολο για πιο καλό τότε το κοστούμι είναι απαραίτητο. Φρόντισε όμως το ύφασμα του κοστουμιού να είναι χειμωνιάτικο. Μάλιστα θα μπορούσες αντί για πουκάμισο να φορέσεις μια ζιβάγκο μπλούζα για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Για να απογειώσεις την κομψότητα του look το πανωφόρι σου πρέπει σίγουρα να είναι ένα κλασικό παλτό. Με το συνδυασμό αυτό θα δείχνεις κομψός και περιποιημένος για κάθε περίσταση!

4. Τζιν παντελόνι με πουλόβερ και μποτάκια

τζιν μποτάκια πουλόβερ

Ποιος είπε ότι δε μπορείς να δείχνεις κομψός με ένα casual σύνολο; Αν διαλέξεις τα σωστά κομμάτια θα το πετύχεις. Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο casual παντελόνι, το τζιν, με ένα κλασικό πουλόβερ και συνδύασε το με δερμάτινα μποτάκια. Το μποτάκια μπορούν να είναι αρβυλάκια, chelsea μπότες ή ότι άλλο είναι στο στυλ σου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *