Κοζάνη: Επιπλέον χρηματοδότηση θα διεκδικήσουν για τις επιχειρήσεις με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Screenshot_2021-01-04 Κοζάνη Επιπλέον χρηματοδότηση θα διεκδικήσουν για τις επιχειρήσεις με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτ[...]

Να διεκδικήσουν επιπλέον χρηματοδότηση για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων της Κοζάνης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα καίρια προβλήματα των επιχειρήσεων και να τονωθεί η τοπική οικονομία, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ).
Στη σύσκεψη, συμμετείχαν βουλευτές του νομού, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και η απόφαση ελήφθη αφού έγινε αποτύπωση της δυσμενούς κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η στήριξη των επιχειρήσεων της Κοζάνης κρίνεται επιτακτική «λόγω των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, αλλά και λόγω της ύφεσης εξαιτίας της σταδιακής απολιγνιτοποίησης που υφίσταται εδώ και μια δεκαετία η περιοχή».
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας «αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων των επιχειρήσεων και ως επικεφαλής θα διεκδικήσει και απαιτήσει τα απαραίτητα μέτρα στήριξης από την κεντρική εξουσία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
dikaiologitika.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *