Κλιμάκιο της ΔΕΔΑ στην Καστοριά Απαίτηση του Δήμου η επιδότηση και των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

DSC_0818

Επιτόπια αυτοψία στα εργοτάξια του φυσικού αερίου στον Δήμο Καστοριάς πραγματοποίησε εχθές, Πέμπτη 30 Ιουνίου, κλιμάκιο της ΔΕΔΑ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, Μάριο Τσάκα. Τα στελέχη της ΔΕΔΑ, στο σημείο των εργασιών στην περιοχή της Νέας Λεύκης – Φούρκας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κίμωνα Μηταλίδη, και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Γιάννη Σαλβαρίνα.

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, εντός χρονοδιαγραμμάτων, ενώ όπως σημείωσε ο κ. Τσάκας το επόμενο διάστημα θα υπάρξει διεύρυνση των εργασιών στην πόλη της Καστοριάς, αλλά και προς το Δισπηλιό.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Καστοριάς με εκπροσώπους τοπικών φορέων, παρουσία του Βουλευτή Ν.Δ., Ζήση Τζηκαλάγια, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατασκευής των έργων, αλλά και να ενημερωθούν για τα οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου όλοι οι δυνητικοί καταναλωτές και, κυρίως, οι επιχειρήσεις του Δήμου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...