ΚΛΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Προθεσμία για τις 2 Ιουνίου πήρε ο Στάθης Μπούκουρας -Το χρονοδιάγραμμα των απολογιών των Χρυσαυγιτών

Μήνας απολογιών για τους χρυσαυγίτες βουλευτές θα είναι ο Ιούνιος καθώς και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ζήτησε και πήρε σήμερα προθεσμία να απολογηθεί στις 16 Ιουνίου.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έχει διαχωρίσει σαφώς τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή αφού είναι ο μόνος που μίλησε ανοιχτά για παράνομες ενέργειες του κόμματος τις οποίες όπως είπε, ο ίδιος «δεν γνώριζε».

Το νήμα των απολογιών θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τις 2 Ιουνίου με τη συμπληρωματική απολογία του ήδη προφυλακισμένου Στάθη Μπούκουρα, θα συνεχιστεί στις 6 με την απολογία του Δημήτρη Κουκούτση, στις 10 με τον Νίκο Κούζηλο, στις 12 με την Ελένη Ζαρούλια και στις 13 με τον Μιχάλη Αρβανίτη.

Κλήσεις σε απολογία αναμένεται να λάβουν μετά τις εκλογές και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...