Κηδεία Κωνσταντίνου: H συγκινητική ιστορία πίσω από το στεφάνι της Άννας-Μαρίας [εικόνα]

stefani-anna-maria

Μια μπλε κορδέλα με τη φράση «Η αγαπημένη σου Άννα-Μαρία» και λουλουδάκια μιγκέ, φίνα και σπάνια, περιλαμβάνει το στεφάνι που έστειλε η Άννα-Μαρία στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα λουλούδια μιγκέ -το δάκρυ της Παναγίας, όπως λέγονται- ήταν τα αγαπημένα λουλούδια του Κωνσταντίνου.

Τα αγαπημένα λουλούδια του Κωνσταντίνου

Μάλιστα, όταν ήταν νέοι, ο νεαρός Κωνσταντίνος, θέλοντας να δείξει την αγάπη του στην Άννα-Μαρία, της προσέφερε μια ανθοδέσμη από τα αγαπημένα του λουλούδια, μιγκέ.

Στεφάνι της Άννας-Μαρίας

Με μιγκέ ήταν διακοσμημένη και η νυφική ανθοδέσμη του τέως βασιλικού ζεύγους. Η νυφική ανθοδέσμη έχει μείνει μνημειώδης, καθώς τα συγκεκριμένα άνθη είναι δύσκολο να βρεθούν και, επομένως, η παραγγελία είχε γίνει πολλούς μήνες πριν.

Πρόκειται για ευαίσθητα και σπάνια λουλουδάκια, για τα οποία εδώ και δύο ημέρες ενημερώθηκε μεγάλο ανθοπωλείο της Αθήνας, απ’ όπου έγινε και η παραγγελία για το στεφάνι, το οποίο θα έπρεπε να έχει τη φράση «Η αγαπημένη σου Άννα-Μαρία» και μια χρυσή κορώνα σε βαθύ μπλε φόντο.


iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *