Κατάμεστη από κόσμο η πλατεία Ομονοίας στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιάννη Κορεντσίδη

373557145_697205735786375_8209006819269290588_n

 Το δυναμικό «παρών» και  το σύνθημα της νίκης, έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου οι δημότες του Δήμου Καστοριάς κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου  του Δήμαρχου Γιάννη Κορεντσίδη και Επικεφαλής  του συνδυασμού «ώρα για δουλειά-συνεχίζουμε» στην κατάμεστη πλατεία Ομονοίας.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, τα στελέχη και οι  υποστηρικτές του συνδυασμού από κάθε γωνιά του Δήμου, υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Καστοριάς και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Κορεντσίδη με θερμό χειροκρότημα, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου που έχει υλοποιήσει μαζί με την ομάδα του την τετραετία 2019-2023.

Ο κ. Κορεντσίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και σε όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέσα σε μια δύσκολη τετραετία.  «Άλλοι ίσως σήκωναν τα χέρια ψηλά και άφηναν τον τόπο μας και τους συνδημότες μας στην τύχη τους. Εμείς σηκώσαμε τα μανίκια και αρχίσαμε δουλειά. Η προσπάθειά μας απέδωσε καρπούς», τόνισε ο Δήμαρχος, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και τη μεγαλειώδη παρουσία του.

Εν συνεχεία παρουσίασε το πρόγραμμα και τους στόχους της πενταετίας 2024-2029  επισημαίνοντας πως «Είναι έργα που έχουμε σχεδιάσει, έχουμε προγραμματίσει και έχουμε προετοιμάσει, με σκληρή δουλειά και σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης και το κυριότερο, έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους».

Κλείνοντας την ομιλία  του ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής και στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο Δήμος μας δεν έχει την πολυτέλεια για πισωγυρίσματα. Η ανάγκη να συνεχίσει να εξελίσσεται είναι επιτακτική. Οι πειραματισμοί δεν χωράνε. Πάμε δυνατά για να φτάσουμε τον Δήμο Καστοριάς ακόμη ψηλότερα. Σας καλώ να δώσετε μαζί μας την μάχη της  “δουλειάς και της συνέχειας”.   Γίνετε εσείς η «συνέχεια» του Δήμου Καστοριάς».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...